• Addon Ceiling

  Addon Ceiling är ett unikt profilsystem för både nya som befintliga T-24 bärverk. Med några klick förvandlas det anonyma undertaket till en inredningsdetalj som lyfter hela rummet.

  Akustikmiljö 
 • akustikpanel vägg grön baux

  Baux Wood Wool

  BAUX akustiska wood wall-plattor är tillverkade av ett miljövänligt och återanvändbart material (träull, cement och vatten). De finns tillgängliga i nio olika former och ett stort antal färger.

  Baux 
 • Aikkon ribbvägg

  Aikkon

  Aikkon skapar vackra och tidlösa träpaneler för tak och väggar, som även fungerar som inredningsdetaljer. Produkterna är utvecklade från början till slut i fabriken i Haapsalu.

  Aikkon 
 • Arc

  Arc är ett ljudabsorberande tak som används i kombination med golvskärm Classic. Tillsammans skapar tak och golvskärmar en avskild plats med rumskänsla.

  Zilenzio 
 • undertak ecophon focus

  Focus

  Ecophon Focus™ erbjuder stora möjligheter genom olika kantutföranden, former, nivåer och installationsalternativ. Den synliga ytan är belagd med Akutex™ FT och baksidan med glasfiberväv.

  Ecophon 
 • undertak ecophon master

  Master

  Ecophon Master™ är i framkant för akustisk innovation och överlägsen när det gäller att tillgodose behoven i akustiskt krävande miljöer.

  Ecophon 
 • undertak ecophon sombra

  Sombra

  Ecophon Sombra™ är en beprövad akustisk lösning som skapar den perfekta ljudmiljön för sociala mötesplatser som barer och nattklubbar. Sombra-familjen finns med mattsvart, batch-lackerad glasfiberväv.

  Ecophon 
 • Akustikputs Fade

  Akustikputs

  Fade® Acoustic Plaster Albus är ett akustikpustsystem med en slät finish som kan slipas för kalkad yta eller sprutas för strukturerad finish för väggar och tak. För applikationer som önskar ett akustiktak utan synliga skarvar är detta ett flexibelt och diskret alternativ till traditionella akustiklösningar.

  Ecophon 
 • Ribbvägg träpanel Gustafs

  Linear Stripe XL

  Gustafs Stripe-XL är en ribba med högsta brandklass A2-s1,d0 och gör att du kan skapa fantastiska tak och väggar. Genom att kombinera en ribba med äkta träfaner och Capax, Quick-Up installationssystem uppnås en pålitlig, tidsbesparande och exklusiv interiörfinish.

  Gustafs 
 • ljudabsorbent rockfon color all

  Color-all

  Akustiklösningen Rockfon Color-all sätter färg på tillvaron. Designfrihet med dekorativa akustikskivor i 34 färger.

  Rockfon 
 • Zilenzio frihängande ljudmodul

  Dezibel Divider

  Dezibel Divider är en ljudabsorberande modul som kan kombineras på många olika sätt. Absorbenterna hänger med 50 eller 100 mm mellanrum.

  Zilenzio 
 • flexplåt streckmetall koppar innertak

  Sträckmetall i Koppar

  Vacker lösning från Flexplåt - innertak i äkta koppar till kontor på Östermalm. Lösningen består av specialkassetter som tillverkades i sträckmetall i äkta koppar.

  Flexplåt 
 • tyst rum, podd

  Tysta rum / poddar

  Tysta rum / poddar från Silent Lab.

  Spark-familjen finns i small, medium och large och har en stilren design, hög akustik förmåga och enkelt underhåll.

  SilentLab 
 • undertak rockfon sonar vit takabsorbent

  Sonar

  Rockfon Sonar har en snygg vitmålad yta med lätt struktur. Full designfrihet med många storlekar och kanter. Hög ljudabsorption och ljusreflektion ger en ljus och bekväm inomhusmiljö.

  Rockfon 
 • väggabsorbent träullit grå

  Träullit

  Träullit Akustik är mycket passande som innertaksskiva för bland annat offentliga lokaler, restauranger, skolor, bibliotek, trapphus, villor, sport- och evenemangshallar och våtutrymmen.

  Träullit 
 • Akustikmiljö frihängande ljuddämpare

  Cobogo

  Cobogo avgränsar öppna utrymmen och skapar rum i rummet. Vertikalhängande paneler för tak tillverkade i formpressad filt av minst 55% återvunnen PET. Tjocklek: 5mm. Finns i 9 olika färger. Som rumsavdelare kommer den ofta närmare bullerkällan och kan tidigt absorbera de ljudvågor som uppstår.

  Akustikmiljö 
 • akustikplattor itaab grå tak

  HeartFelt® Origami

  HeartFelt® Origami från Itaab erbjuder inte bara en unik estetisk finish utan ger också bra akustisk prestanda. Kombinationen av materialet och formen på de origamivikta kassetterna ger varje utrymme ett mycket distinkt utseende och känsla. Systemet är 100% återvinningsbart.

  Itaab 
 • undertak itaab plåt badrum

  Lobby Delta

  Detta undertak från Itaab är ett undertak i format 90x90 cm. Den genomtänkta fjäderkonstruktionen gör att undertaket är tätt och samtidigt fällbart. Kassetterna tillverkas av aluminium eller stål och har en hård, slät yta som gör att detta undertak håller sig fräsch i många år.

  Itaab 
 • Zilenzio takabsorbent Delta

  Delta Ceiling

  Delta Ceiling är en ljudabsorbent pendlad från tak. Den diskreta upphängningen ger en känsla av att de svävar fritt i rummet.

  Zilenzio 
 • ljudabsorbent väggakustik baux blå

  Baux Wood Wall Panel

  BAUX akustiska wood wall paneler är tillverkade av ett miljövänligt och återanvändbart material (träull, cement och vatten). De finns tillgängliga i sju olika former och ett stort antal färger.

  Baux 
 • undertak knauf danoline vit

  Belgravia

  Diskret skuggeffekt från det indragna
  bärverket från Knauf Danoline. Klassiskt och mycket tåligt akustiskt undertak. Mycket enkel att
  montera och demontera.

  Knauf Danoline 
 • ribbvägg trävägg reception kontor

  I Wood

  Akustikpanelerna från I-Wood Denmark® gör att du både får en tidlös ren design och branschens smidigaste montering. Dessutom får du god akustik och möjlighet att välja hållbara produkter som är producerade av skickliga hantverkare.

  I wood 
 • väggabsorbent absoflex

  Flex Hexagon

  Flex Hexagon från Absoflex är en tygklädd ljudabsorbent som utöver sin funktion som väggabsorbent även kan användas som anslagstavla.

  Absoflex 
 • troldtekt träull akustikpanel

  Troldtekt Akustik

  Kombinationen av trä och cement skapar Troldtekts unika ljudabsorberande egenskaper och säkerställer god akustik i arkitekturen med fokus på ett hållbart inomhusklimat.

  Troldtekt 
 • undertak ribbtak knauf danoline

  Rold12

  Med sin danska elegans är Rold12 från Knauf Danoline ett banbrytande, tredimensionellt undertak i gips som gör att naturmaterialens skönhet tar sig in i vardagliga utrymmen.

  Knauf Danoline 
 • väggabsorbent absoflex mini

  Flex Mini Etage

  Absoflex Flex Mini Etage väggabsorbent  fungerar även som anslagstavla, för alla typer av inredda lokaler; t.ex. kontor, café och klassrum.

  Absoflex 
 • Akustikmiljö Innertak Undertak grön svart grå

  In The Grid

  IN THE GRID NATURE från Akustikmiljö ger dig ännu en designmöjlighet för ditt innertak. IN THE GRID NATURE med sitt organiska formspråk används på samma sätt som sin systerprodukt IN THE GRID i alla traditionella bärverk.

  Akustikmiljö 
 • Akustikmiljö Väggabsorbent

  Storyboard

  STORYBOARD är anslagstavlan för dina dokument. Fäst dokumenten med nålar, metallist eller med magneter. STORYBOARD lämpar sig väl i kontors- och ateljémiljöer där man behöver kunna överblicka skisser, ritningar, flöden, dokument. Ljudabsorbenten är effektiv mot tidiga reflexer på väggytor i huvudhöjd.

  Akustikmiljö 
 • Flexplåt innertak restaurang sträckmetall

  Obehandlad sträckmetall

  Slätt innertak från Flexplåt där stålets karaktär framträder och lyfter upp lokalens robusta och enastående interiör.

  Flexplåt 
 • skärmvägg bordsskärm

  Skärmvägg Zilenzio

  Dezibel Duo har utvecklats för att ge bästa möjliga design med optimala dimensioner för ljudabsorption mellan arbetsplatser. Bordsskärmen ger en effektiv arbetsmiljö genom att sänka ljudnivån. Skärmarna kan anpassas till de specifika beslag du använder för ditt skrivbord.

  Zilenzio 

Photo credits: Ecophon Saint-Gobain, Rockfon, Träullit, Itaab, Knauf Danoline, Baux, Absoflex.