Vi är proffs på att montera undertak

Går du i tankarna på att installera nytt undertak? Vänd dig då till oss!

Förbättra rumsakustiken med ett snyggt och kvalitetssäkrat undertak

Våra produkter

TKW installerar undertak (även kallat innertak) för många olika ändamål – bland annat kontor, idrottshallar, restauranger, hotell, och butiker. Vi har erfarenhet av hundratals olika projekt inom undertak, sedan 1988. Självklart innehar vi auktorisationen Säkert Undertak från Undertaksföretagen. Ett högkvalitativt undertak kan ge stora förbättringar i dina lokaler; dels förbättras akustiken, men även ljuset, designen och helhetsintrycket förbättras. Oavsett om det är ett kontor, en restaurang eller ett privat biorum så ger ett professionellt undertak stora fördelar för akustik och den generella atmosfären. Vi tillhandahåller undertak och tillhörande akustikplattor, bärverk och profiler från alla välkända leverantörer och i olika utföranden.

Våra undertak är tillverkade av högkvalitativa material som är speciellt utformade för att maximera ljudabsorptionen. De kan hjälpa till att minska störande ljud och skapa en balanserad ljudmiljö i tex skolor, kontor, hotell och offentliga byggnader.

Förbättrad akustik med skräddarsydda undertakslösningar 

 

Vi har lång erfarenhet av att erbjuda olika skräddarsydda undertakslösningar som förbättrar olika typer av lokaler och designmässiga önskemål. Oavsett om du föredrar ett modernt undertak med unika färger och former eller mer klassiska vita undertak som smälter in i miljön så har vi rätt produkt. Vi har ett stort utbud av de bästa undertaken på marknaden.

De undertak vi monterar är tillverkade av kvalitativa material såsom glasull, stenull, träull eller metall och kombinerar funktionalitet med design. Undertaken är brandklassade och lätta att underhålla. Vi har rätt lösning för dig oavsett om ditt primära syfte är att minska ljudöverföring, minska buller eller förbättra samtalskvalitet tex i ett öppet kontorslandskap.

Förutom sina akustiska egenskaper erbjuder våra undertak också en estetisk dimension till din lokal. Vi erbjuder ett brett utbud av designalternativ, inklusive olika färger, texturer och mönster, så att du kan skapa en unik och attraktiv inredning. Våra undertak kan vara diskreta och osynliga eller utgöra en viktig del av inredningsdesignen - valet är ditt!

Professionell installation och kundnöjdhet i världsklass

 

Väljer du TKW för din installation så kan du vara säker på att du får ett högkvalitativt undertak och professionell montering! Våra duktiga och erfarna montörer ser till att installationen sker effektivt och smidigt och att undertaket monteras fackmässigt och noggrant. Vi innehar auktorisationen Säkert Undertak från branschföreningen Undertaksföretagen och strävar alltid i att överträffa kundens förväntningar.

Våra kunder är vår viktigaste prioritet och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice – vi är tillgängliga för att ge råd och tips samt besvara frågor. Vi vill gärna bygga långvariga kundrelationer och erbjuda bästa möjliga service och leverera de bästa undertaksprodukterna på marknaden.

Ta gärna kontakt med oss idag för att få hjälp med hur du förvandlar din lokal med våra kvalitativa och stilfulla undertak. Vi erbjuder både standardinstallationer och skräddarsydda lösningar, professionell montering och dedikerad kundtjänst. Låt oss hjälpa dig med att leverera de bästa undertaken på marknaden för att förbättra akustik och design i din lokal. Självklart erbjuder vi kostnadsfri platsbesök och offert.

"Ljuddämpning är konsten att minska oönskat ljud och skapa en bättre och mer behaglig ljudmiljö." - Julian Treasure, ljudexpert och författare.